user = 0
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gemadmin/public_html/v2/site/components/facebook/facebook.php:12) in /home/gemadmin/public_html/v2/site/engine/core.php on line 95

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gemadmin/public_html/v2/site/components/facebook/facebook.php:12) in /home/gemadmin/public_html/v2/site/engine/core.php on line 254
iOS & Android Apps : GEMPAK | Online Graphic Novel & Magazine Store
My Shopping Bag
0
You have no items in your shopping bag.
No items.
Apps
 
GEMPAK

GEMPAK™ adalah majalah keluaran GEMPAK STARZ diterbitkan setiap bulan yang memuatkan pelbagai informasi padat mengenai ACG (anime, comic & game), temu ramah eksklusif serta bahan-bahan terhangat dalam industri kreatif tidak kira tempatan mahupun antarabangsa. Dengan kemunculan versi majalah digital terbaharu ini, anda boleh membaca majalah GEMPAK™ diaplikasi telefon pintar & Tablet dengan mudah dan lebih cepat.

 
MUAT TURUN & BACA

Setelah memuat turun, anda boleh memilih untuk membeli isu terkini dan juga isu lepas. Setiap isu menerusi majalah digital GEMPAK™ akan dikenakan bayaran USD0.99 (pengguna iOS) dan USD0.96 (pengguna Android). Setiap pembelian isu GEMPAK™, boleh disimpan dan dibaca untuk selama-lamanya.

 
KEMAS KINI GEMPAK™

Isu GEMPAK™ yang telah dibeli akan disimpan di bahagian storan. Fungsinya adalah seperti rak buku laman sesawang. Anda boleh melihat sepintas lalu atau mengemas kini isu GEMPAK™ kepunyaan anda.

 
 
 
NOSTALGIA 19 TAHUN

GEMPAK™ sudah berusia 19 tahun! Mari sama-sama imbas kembali perkara-perkara menarik GEMPAK™ sepanjang 19 tahun ini! Selain itu, di sini anda dapat melihat majalah digital GEMPAK™.

 
PERCUMA UNTUK DIMILIKI DALAM GAJET ANDA!

Muat turun majalah digital GEMPAK™ sekarang & jadi orang pertama membaca setiap isu terkini GEMPAK™!

 
Press Esc to close