My Shopping Bag
0
You have no items in your shopping bag.
No items.
Apps
 
GEMPAK

GEMPAK™ adalah majalah komik keluaran setiap bulan memuatkan pelbagai informasi padat mengenai ACG (anime, comic & game), temu ramah eksklusif serta bahan-bahan terhangat dalam industri kreatif tidak kira tempatan mahupun antarabangsa. Dengan versi majalah digital terbaharu ini, pembaca boleh membaca GEMPAK™ di telefon bimbit & Tablet menggunakan teknologi touchscreen melalui perubahan interaktif ini. Setelah muat turun, anda boleh membaca isu digital GEMPAK™ terkini secara percuma! (Isu berikutnya mesti dibeli secara berasingan.)

 
MUAT TURUN & BACA

Di ruang Kedai, pembaca boleh memuat turun isu terbaharu GEMPAK™ buat kali pertama secara percuma. Kalau hendak muat turun & baca isu GEMPAK™ seterusnya ataupun yang terdahulu, bayaran USD0.99 akan dikenakan. Selepas memuat turun, ia boleh disimpan buat selama-lamanya.

 
KEMAS KINI GEMPAK™

Versi digital majalah GEMPAK™ yang telah dimuat turun akan dipaparkan di bahagian penyimpanan. Fungsi penyimpanannya adalah seperti rak buku laman sesawang. Di sini pembaca boleh lihat sepintas lalu atau mengemas kini isu GEMPAK™ telah dibeli.

 
 
 
NOSTALGIA 17 TAHUN

GEMPAK™ sudah berusia 17 tahun! Mari sama-sama imbas kembali perkara-perkara menarik GEMPAK™ sepanjang 17 tahun ini! Selain itu, di sini anda dapat melihat majalah digital GEMPAK™.

 
PERCUMA UNTUK DIMILIKI DALAM GAJET ANDA!

Muat turun majalah digital GEMPAK™ sekarang & baca secara percuma setiap keluaran isu terbaharu GEMPAK™!

 
Press Esc to close